Beltéri ajtó GYIK

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy beltéri ajtó nyitásirányát?

A beltéri ajtók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon , a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz , némi felár ellenében.  

Megosztás

Beltéri ajtó kisokos

Laminált ajtók - egyszerűek, de mégis nagyszerűek

Laminált ajtók - egyszerűek, de mégis nagyszerűek

Sok mindenki számára zavaros lehet, hogy milyen féle termék is ez, ami valójában nem is csoda. Még a szakavatottak is belezavarodnak néhanapján. Annak érdekében, hogy mindenki számára tisztává váljon, hogy mik is ezek a laminált ajtók, olvasson tovább és hamarosan egyértelmű lesz az ön számára is.

tovább

Az MDF beltéri ajtó a természetvédelem szempontjából

Az MDF beltéri ajtó a természetvédelem szempontjából

Most, amikor már jócskán benne járunk a huszonegyedik században elmondható, hogy két részre szakadt az emberek véleménye és kapcsolata a természetvédelemről/természetvédelemmel. Az egyik tábor nem foglalkozik ezzel témával, megmagyarázva, hogy őt bizony nem érinti és amúgy sem tud tenni semmit, még ha akarna sem és amúgy sem igaz. Teljes mértékben tagadják, nem létező-, kitalált dolognak tekintik az éghajlatváltozást és a fajkihalásokat.

tovább

A magyar beltéri nyílászárók

A magyar beltéri nyílászárók

Ha a minőség az elsődleges szempont, de az árakat is lent akarjuk tartani, érdemes MDF anyagból készült beltéri nyílászárókat választani. A fából készült termékek ilyen szempontból nagy szórást mutatnak, mivel találhatóak a piacon silány, de olcsó, vagy jó minőségű, viszont drága darabok.

tovább

Mire számítsunk, ha azt olvassuk, hogy akciós beltéri ajtó?

Mire számítsunk, ha azt olvassuk, hogy akciós beltéri ajtó?

Nyilván, ez a kifejezés minden cégnél mást takar, sokan csak figyelemfelkeltés képpen használják, úgymond vevőcsalogatóként és végül kiderül, hogy az akciós beltéri ajtó nem is akciós és még csak nem is jutányos árú. Nem így a cégünknél! Mi nem árulunk zsákbamacskát! Győződjenek meg erről személyesen!

tovább

Mire jó a CPL beltéri ajtó?

Mire jó a CPL beltéri ajtó?

Ha valaki nyílászárók után kutat, temérdek különböző rövidítésbe, fajtába, márkanévbe ütközik. Nehéz ezek között megtalálni a különbséget, viszont a tájékozatlanság azt is jelenti, hogy nem megbízható eladók olyan terméket adnak el nekünk, amire nincs is szükségünk. Van egy viszont, amivel nem járhat rosszul, ez a CPL beltéri ajtó.

tovább

Miért érdemes haladunk a korral? - Az MDF ajtó

Miért érdemes haladunk a korral? - Az MDF ajtó

Manapság a technológiai forradalmak korát éljük: minden nap új eszközök, szerszámok, használati tárgyak jelennek meg, vagy a már meglévők lépnek egy új, sokkal magasabb szintre minőség, vagy hasznosság terén.

tovább

Festett ajtó bárhova, bármikor

Festett ajtó bárhova, bármikor

Nincs is annál rosszabb érzés, mikor elképzeljük álmaink termékét, egy adott színben és formában majd bemegyünk egy áruházba és rá kell döbbenünk, hogy még csak az elképzeléseinkhez közel álló darabot sem lelünk. Ilyenkor érdemes felkeresni egy profi céget, hiszen ott minden létező elvárásainknak eleget tudnak tenni, és ami nem egy utolsó dolog, hogy a minőség garantált lesz.

tovább

Egyre népszerűbb a kétszárnyú beltéri ajtó

Egyre népszerűbb a kétszárnyú beltéri ajtó

Furcsa korban élünk. Első kézből tapasztalhattuk a változásokat, főleg azt, ahogy régi, jól bevált eszközöket és tárgyakat és technológiákat lassan kiűzi a piacról az új, modern, de végül mégis egyszerűbb vívmányok. Ezen jelenségnek nagyon érdekes vetülete, hogy ahogy valami eltűnik, népszerűtlenné válik, kis idő elteltével, más formában, de visszatér. Ez történt a kétszárnyú beltéri ajtóval is.

tovább

Szempontok WC ajtó választásához

Szempontok WC ajtó választásához

A lakás méretétől függ, hogy milyen lesz az ideális WC ajtó számunkra. Kisebb alapterületű helyeken a mellékhelyiség méretén szoktak spórolni a tervezés folyamán, ezért nem mindegy, mit választunk.

tovább

Az intarzia sokszínű világa

Az intarzia sokszínű világa

Ha az elérhető színeket vesszük alapul, a legnagyobb választékot a festett ajtóknál tudjuk elérni, azonban ezek egyszínűek lesznek. Viszont ha egy felületen szeretnénk több színt vagy mintázatot megjeleníteni, tökéletes alternatívát nyújt az intarziás CPL ajtó.

tovább