Gyakori kérdések

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Megosztás

Beltéri ajtó kisokos

Festett ajtó bárhova, bármikor

Festett ajtó bárhova, bármikor

Nincs is annál rosszabb érzés, mikor elképzeljük álmaink termékét, egy adott színben és formában majd bemegyünk egy áruházba és rá kell döbbenünk, hogy még csak az elképzeléseinkhez közel álló darabot sem lelünk. Ilyenkor érdemes felkeresni egy profi céget, hiszen ott minden létező elvárásainknak eleget tudnak tenni, és ami nem egy utolsó dolog, hogy a minőség garantált lesz.

tovább

Egyre népszerűbb a kétszárnyú beltéri ajtó

Egyre népszerűbb a kétszárnyú beltéri ajtó

Furcsa korban élünk. Első kézből tapasztalhattuk a változásokat, főleg azt, ahogy régi, jól bevált eszközöket és tárgyakat és technológiákat lassan kiűzi a piacról az új, modern, de végül mégis egyszerűbb vívmányok. Ezen jelenségnek nagyon érdekes vetülete, hogy ahogy valami eltűnik, népszerűtlenné válik, kis idő elteltével, más formában, de visszatér. Ez történt a kétszárnyú beltéri ajtóval is.

tovább

Szempontok WC ajtó választásához

Szempontok WC ajtó választásához

A lakás méretétől függ, hogy milyen lesz az ideális WC ajtó számunkra. Kisebb alapterületű helyeken a mellékhelyiség méretén szoktak spórolni a tervezés folyamán, ezért nem mindegy, mit választunk.

tovább

Az intarzia sokszínű világa

Az intarzia sokszínű világa

Ha az elérhető színeket vesszük alapul, a legnagyobb választékot a festett ajtóknál tudjuk elérni, azonban ezek egyszínűek lesznek. Viszont ha egy felületen szeretnénk több színt vagy mintázatot megjeleníteni, tökéletes alternatívát nyújt az intarziás CPL ajtó.

tovább

Utólag szerelhető ajtók a gyakorlatban

Utólag szerelhető ajtók a gyakorlatban

Manapság sok lakásban találhatóak utólag szerelhető ajtók, amely gyorsan felszerelhetők, könnyedén tisztíthatók és igen tartósak. Az utólag szerelhető ajtók legfőbb előnye, hogy nem kell már az építkezésnél számolni a beszerelésükkel, elegendő, ha az utolsó elemként kerül be a helyére.

tovább

Hogyan legyen az egyedi beltéri ajtó dekoratív?

Hogyan legyen az egyedi beltéri ajtó dekoratív?

Férfiak és nők is egyaránt törekednek arra, hogy megjelenésükkel üzenjenek a világ számára. Érzéseket, hangulatot, vagy akár a többi emberhez való viszonyulásunkat is kifejezhetjük az öltözködésünkkel. Ha vendéget fogadunk, a lakásunkkal is üzenhetünk: kitakarítjuk, eltesszük vagy elővesszük a személyes tárgyainkat, bemutatva, kik is vagyunk.

tovább

Az ajtó árak befolyásoló tényezői

Az ajtó árak befolyásoló tényezői

A mai világban az emberek egy része a bevásárlásai során nem engedheti meg magának, hogy azt tegyen a kosarába, amit igazán szeretne. Amikor pedig értékesebb, vagy hosszabb távra tervezett árucikket vásárol, még alaposabban meggondolja, mire költi el megtakarított pénzét. Mivel a 21. században óriási választék áll rendelkezésre mindenből, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket. Nincs ez másként a beltéri ajtó esetében sem.

tovább

Szép otthoni belső ajtók

Szép otthoni belső ajtók

Otthonunkban a belső ajtók fontosabbak, mint gondolnánk. Mindennapjaink részei még akkor is, ha egész nap tárva-nyitva fogadnak bennünket. Nem is gondolnánk eközben, mennyire egyszerűen és gyorsan lecserélhetők, és mennyire megváltoztatják legkedvesebb szobáink hangulatát. Készüljenek fából, MDF-ből vagy néha akár helyenként üvegből, mindegyiknek megvan a maga szépsége, ha körültekintően választunk.

tovább

Kiváló MDF ajtó Debrecenben? Igen!

Kiváló MDF ajtó Debrecenben? Igen!

Belefáradt, hogy csak keresi, egyre keresi az ön közelében található, megbízható minőséget és munkát kínáló cégeket? Egy MDF beltéri ajtó az álma? Szeretne tájékozódni a lehetséges típusokról, kérhető extrákról, betétekről, szerelvényekről? Debrecenben lakik? Ha ezek a kérdések olyanok, amelyek válaszaiban magára ismer, ne keresgéljen tovább! Nálunk megtalálja, amit keres!

tovább

Mit nyer, akinek a választása egy jóminőségű CPL ajtó?

Mit nyer, akinek a választása egy jóminőségű CPL ajtó?

Egyszer minden ember életében eljön a pillanat, amikor régi beltéri ajtói megadják magukat az idő és terhelés súlyának. Ekkor első gondolatunk a csere körül forog, azonban sokan hezitálnak tényleges lépéseket tenni. Nem véletlenül: a fából készült, hagyományos termékek roppant drágák, a farostlemezből és egyszerű fakeretből eszkábált lapok pedig bár olcsók, legkevésbé sem szépek. Mi a megoldás? Természetesen CPL ajtó!

tovább