Gyakori kérdések

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Beltéri ajtó kisokos

Beltéri ajtó kiválasztása

Beltéri ajtó kiválasztása

Ha új helyre költözünk, sok időt töltünk azzal, hogy kiválasszuk a megfelelő bútorokat. Miért lennének kivételek ez alól a lakásban található ajtók? Hiszen ugyanolyan részesei a hétköznapoknak, mint a székek, szekrények.

tovább

Fehér beltéri ajtó

Fehér beltéri ajtó

Amennyiben szeretnénk homogén hatású nyílászárókat a házba, vagy csak ezzel szeretnénk kihangsúlyozni a színes falat, a legjobb megoldás, ha fehér beltéri ajtót választunk. Színét sokáig megőrzi, könnyen tisztítható, és hosszú távon sem kell tartanunk a felület sérülésétől.

tovább

MDF beltéri ajtó... értem, de mi a fene az az MDF

MDF beltéri ajtó... értem, de mi a fene az az MDF

Sokan tudják, hogy létezik olyan, hogy MDF beltéri ajtó, de azt már kevesebben, hogy mi is az az MDF. Az MDF egy rövidítés, mely az angol

tovább

Miért jó az nekem ha a beltéri ajtóm gumira záródik?

Miért jó az nekem ha a beltéri ajtóm gumira záródik?

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a régebbi vagy kevésbé modern belső ajtók becsukásánál koppanás hallható...

tovább

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

Természetesen igen, semmi akadálya. Ha nagy a falnyílásunk, és az egyszárnyú ajtó nem megfelelő, tudunk Önnek gyártani kétszárnyú, felülvilágítós vagy oldalvilágítós ajtót.

tovább

Mire figyeljünk ha az ajtó a sarokba kerül?

Mire figyeljünk ha az ajtó a sarokba kerül?

Mivel a mai modern beltéri ajtók utólag szerelhető tokkal készülnek, nagyon fontos, hogy figyeljünk a falnyílás helyes kialakítására.

tovább

CPL vagy dekorfóliás beltéri ajtót válasszak?

CPL vagy dekorfóliás beltéri ajtót válasszak?

Ezen kérdések gyakran felmerül vásárlóinkban. A kérdésre nem lehet egyértelmű választ adni.
Több tényező befolyásolja azt, hogy melyik ajtó típus érdemes választania.

tovább

Mikor válasszuk a vákuumfóliás vagy festett beltéri ajtókat?

Ha a sima felületű dekorfóliás vagy CPL beltéri ajtók nem nyerik el tetszésünket ugorhatunk egy kategóriát és választhatjuk a vákuumfóliás vagy festett minőségi MDF beltéri ajtókat.

tovább

Mi alapján válasszuk ki, hogy CPL vagy dekorfóliás ajtó kerüljön otthonunkba?

Először is vizsgáljuk meg, hogy mekkorák a falnyílásaink. Ha most építkezünk és most kerülnek kialakításra fal nyílásaink, viszonylag egyszerű a dolgunk, mert ebben az esetben a beltéri ajtóhoz szükséges falnyílást akkorára alakítjuk ki, amekkorára csak szeretnénk.

tovább

A fehér beltéri ajtók ismét teret nyernek

Hazánkra jellemző , hogy a nyugati trendek ugyan némi késéssel, de beszivárognak hozzánk, az otthonunk kialakításával kapcsolatos szokásokban is. Tőlünk nyugatabbra újra divatba jöttek a fehér színű beltéri ajtók.

tovább