Beltéri ajtó GYIK

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz , némi felár ellenében.  

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Megosztás

A CPL ajtó

 

A CPL ajtó

Előfordulhat, hogy még nem találkozott ezzel a kifejezéssel. Azonban biztos, hogy számtalanszor volt már a kezében egy CPL ajtó kilincse, még ha nem is tudott róla. Az ilyen gyártási technológiával készült beltéri ajtók erősek, időtállóak és megbízhatók. Emellett számtalan variációban állnak rendelkezésre, stílus, szín, méret és dekoráció szempontjából. Ideális választás épülő házához, vagy feldobhatja vele meglévő lakását, irodáját.

A CPL ajtó használatos lakásokban és irodákban egyaránt. Mivel vastagabb anyagból készül, ezért erősebb, jobban kiállja a megpróbáltatásokat, például az állandó nyitást, zárást, aminek egy nagy forgalmú irodában ki van téve. Ugyanígy ideális választás egy lakásba, ahol nem a sok nyitástól, csukódástól fog elhasználódni, hanem azoktól a mechanikai hatásoktól, aminek a mindennapi használat során szinte észrevétlenül ki van téve.

Talán nem is gondolunk bele, hogy amikor a például a porszívó sarka nekikoppan a lapnak, bizony az is okozhat sérülést. Még egy ok amellett, hogy ilyen terméket válasszon. S ha azt gondolnánk, hogy ezzel véget is ért a nyílászárónkat fenyegető veszélyek sora, tévedésben vagyunk. Hiszen nemcsak mechanikai hatás érheti az ajtót, hanem kémiai is.

Természetesen itt nem egy laboratórium bejáratára kell gondolni, de amikor takarítunk, kémiai szereket használunk, mert ezek segítségével könnyebben eltávolítható a zsíros ujjlenyomat, a kosz, a lerakódott por. Ha pedig üvegbetétünk is van, akkor még gyakrabban fogunk a tisztítószerek után nyúlni. Egy gyengébb felületen hamarabb látszanak a vegyszerek hatásai, ezért érdemes egy jó minőségű és erős CPL ajtó mellett letenni a voksunkat.

Ami a dekorációt illeti, termékeinket rendelheti különböző krómcsíkokkal, illetve intarziás kivitel is rendelkezésre áll, így a felületen futó szálirány változása már önmagában is dekorációs értékkel bír.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, keressen minket! Nálunk megtalálhatja álmai ajtaját. Válogasson a különböző kivitelek, színek és fajták kavalkádjából. Rendelést követően 2-6 hét alatt leszállítjuk és be is építjük a termékeket. Várjuk jelentkezését!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!