Gyakori kérdések

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Megosztás

A lehetőség ön előtt áll: beltéri ajtó Budapesten!

 

A lehetőség ön előtt áll: beltéri ajtó Budapesten!

Elgondolkodott már korábban azon, hogy milyen a beltéri ajtó Budapesten, amit vásárolni tud nálunk a Tisza ajtónál? Ez csak egy rafinált kérdés volt, hiszen egyértelmű, hogy budapesti központunkban is ugyanolyan termékek vásárlására van lehetősége, mint a debreceni kirendeltségünkben. Azonban, ha Ön a fővárosban él és beltéri ajtó Budapesten érdekli, nem kell aggódnia, ugyanis itt a már meglévő termékek mellett, akár egy kis pluszt is kaphat.

Viszont mielőtt elmondanám, hogy mit is rejt magában ez a kis plusz, ismerkedjen meg az általunk forgalmazott termékekkel. Nálunk a legolcsóbb termék is kiváló minőségű. Az alacsony ár cégünknél nem azt jelenti, hogy rossz a termék, hanem egyszerűen más. Nem nyújt annyi lehetőséget, mint drágább társai, de a nyílászáró szerepét tökéletesen betölti.

Négy fő típussal tudunk szolgálni:

  • dekor
  • CPL
  • festett
  • vákuumfóliás

A dekor típusról érdemes tudni, hogy kizárólag szabványméretben készülnek. Jelenleg 7 szín közül van lehetősége választani. Leginkább olyanok számára ajánlott, ahol mérvadó az alacsony ár. Díszítését tekintve, néhány minta elérhető, de ezen túl krómcsíkot is kérhet bele, illetve lehetőség van üveget elhelyezni benne.

A CPL termékek jelenleg körülbelül 40-50 színben érhetők el. Lehetőség van egyedi méretek rendelésére is. Árát tekintve igazi ász, hiszen ezek a legjobb ár-érték arányú termékeink. Hihetetlenül erős, masszív termék. A díszítésre kitérve, lehetősége van krómcsíkot, intarziát, üveget kérnie.

A festett nyílászárók hatalmas előnye, hogy bárhol felhasználhatóak, igen erősek és nem kell a felület miatt aggódni. Szinte bármilyen színben elérhető, mivel az egész RAL színskála csak arra vár, hogy ön megtalálja az ízléséhez a leginkább passzoló árnyalatot. Lehetősége van mintát és marást is igényelnie. Egyedi méretek kialakítására is lehetőség van.

Végül pedig a vákuumfóliás termékek. Habár árát tekintve a legdrágább, de a legmagasabb minőséget képviselő termékek. Körülbelül 50-60 színben elérhető és egyedi méretekben is kérhető. Felületét igen ellenálló fóliaréteg erősíti. Mindenféle díszítőelem rendelkezésére áll a típus egyedivé tételéhez.

No és akkor, hogy mi is az a kis plusz a beltéri ajtó Budapesti vásárlása esetén? Habár normál esetben, a megrendelést követően általában 2-3 hét mire megkapja a kész nyílászárót, azonban a budapesti kirendeltségünknél sokszor olyan egyedi darabok is fellelhetők, melyeket akár ott és azonnal elvihet. Éppen ezért, ha a fővárosban szeretne beltéri ajtót vásárolni, ne habozzon, keressen minket bizalommal!

vissza