Beltéri ajtó GYIK

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Hogy állapítjuk meg egy beltéri ajtó nyitásirányát?

A beltéri ajtók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon , a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Megosztás

Amikor igazán megéri a csere: dekor ajtó akció

 

Amikor igazán megéri a csere: dekor ajtó akció

A dekor ajtó akció igazán remek lehetőség azoknak, akik olcsón szeretnék megszerezni beltéri nyílászáróikat, vagy megúszni a cseréjüket. Ezek olyan egyszerű, de minőségi termékek, melyeket szinte kár lenne otthagyni jó áron.

Ezek az utólag beépíthető MDF ajtók már alacsony áron is jó minőséget jelentenek, így nem kell attól tartani, hogy hamarosan megrongálódnak. Gyakorlatilag bárhová érdemes lehet beépíteni, őket, ahol nem érik kártékony hatások, mint például túlzottan magas páratartalom, vagy hosszan tartó napfény. Ilyenek a panel-, illetve kertesházak hétköznapi helységei, így ide elegendő az olcsóbb darabok közül válogatni. Hosszú idő elteltével sem deformálódnak, és nem is válik le róluk a ragasztott fólia.

A dekor ajtó weboldalunkon is megtekinthető, ahol a legkülönfélébb dizájnok közül válogathat. Ezek a legjobb minőségű típusok kategóriájukban, és jelentősen túlszárnyalják azokat, amiket a hipermarketek folyosóin láthatunk. Nálunk 6 féle különböző színben, üvegezett, krómcsíkos és egyéb díszítésekkel, akár kétszárnyú kivitelben is elérhetők. Alul-, felül-, és oldalvilágítókkal is kaphatók, ha nagyobb falréshez szánjuk őket. Méretüket tekintve 75x210, 90x210, illetve 100x210 centiméteresek, hogy a legtöbb magyar szabványnak megfeleljenek.

Érdemes gyakran látogatni oldalunkat, ahol bizonyos időközönként dekor ajtó akciót hirdetünk. Az akciós beltéri ajtó vásárlása természetesen nem jelenti azt, hogy elesnénk az ingyenes felméréstől, melyet szakember végez a megbeszélés előtt, hogy pontos árat tudjunk mondani önnek. Amennyiben eldöntötte, hogy melyik darabot szeretné lakásába, azt a lehető leghamarabb kiszállítjuk és beszereljük. Sok már raktárunkban is előfordul, de ha nem, akkor is egyből a gyártótól rendeljük meg, és pár héten belül be is szereljük.

A dekor ajtó akció idején igazán kedvező áron juthat hozzá valóban minőségi beltéri nyílászárókhoz. Ha szeretné lecserélni a meglévőket, esetleg épp házat épít, keressen bennünket, hogy tájékoztassuk az épp elérhető árakról!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!