Gyakori kérdések

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Megosztás

Beltéri ajtó kisokos

A lehetőség ön előtt áll: beltéri ajtó Budapesten!

A lehetőség ön előtt áll: beltéri ajtó Budapesten!

Elgondolkodott már korábban azon, hogy milyen a beltéri ajtó Budapesten, amit vásárolni tud nálunk a Tisza ajtónál? Ez csak egy rafinált kérdés volt, hiszen egyértelmű, hogy budapesti központunkban is ugyanolyan termékek vásárlására van lehetősége, mint a debreceni kirendeltségünkben. Azonban, ha Ön a fővárosban él és beltéri ajtó Budapesten érdekli, nem kell aggódnia, ugyanis itt a már meglévő termékek mellett, akár egy kis pluszt is kaphat.

tovább

Laminált beltéri ajtók variációi

Laminált beltéri ajtók variációi

Ki ne szeretne lakásában faajtókban gyönyörködni? Sokan úgy gondolják, hogy ma drága mulatság térelválasztóink cseréje, de nem kell feltétlenül annak lennie! Léteznek laminált beltéri ajtók, melyek ugyanolyan díszei lehetnek otthonának, mintha valódi fából lennének.

tovább

Amit fontos figyelembe venni egy építkezésnél, felújításnál, az a beltéri ajtó ár

Amit fontos figyelembe venni egy építkezésnél, felújításnál, az a beltéri ajtó ár

A sok-sok költség, kiadás mellett a beltéri ajtó ár sem másodlagos szempont. Több dolgot figyelembe kell venni, mielőtt döntésünket meghozzuk. A választáskor az ár és a funkcionalitás mellett több dolgot meg kell vizsgálnunk, hiszen stílusban a házhoz illőnek kell lennie és a szín sem mindegy.

tovább

Az utólag beépíthető beltéri ajtó

Az utólag beépíthető beltéri ajtó

A 2000-es évek előtt épült épületek túlnyomó többségében még régi típusú, küszöbbel rendelkező nyílászárók találhatóak, amelyek nehezen kezelhetők és szerelhetők. Törődni kell a felület védelmével, időközönként le kell csiszolni, majd festeni őket, és ha nyikorogni kezdenek, jelentős súlyt kell megemelni ahhoz, hogy be lehessen olajozni a szerkezetet.

tovább

Modern és tartós: fehér ajtó a lakásban

Modern és tartós: fehér ajtó a lakásban

Divatját éli manapság a modern, minimalista dizájn. Kevesebben vágynak ódon faerezetre az otthonukban, amik inkább a nagyszülők házát díszítik. Számukra készül az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű, és mindenképpen időtlen fehér ajtó, mely fényt visz az otthonukba. Mára ez vált a legkeresettebb színné a festett nyílászárók között.

tovább

Egyszerű, modern, olcsó: minden amit az MDF ajtóról tudni kell

Egyszerű, modern, olcsó: minden amit az MDF ajtóról tudni kell

Történelmünk során, ahogy az ember társadalma fejlődött, használati tárgyaink, berendezéseink is mindig egyre modernebbek lettek, sok talán szinte teljesen felismerhetetlenné vált, a formák letisztultak, a trendek jöttek mentek, azonban életünk egy területe alig változott: a beltéri ajtók.

tovább

Színek, formák kavalkádja - a festett ajtó

Színek, formák kavalkádja - a festett ajtó

A vásárlók közül sokan tartanak attól, hogy a modern nyílászárók egyre nagyobb térhódításával az ipar, a piac elveszít valami fontosat a múltból. Abban igazuk van, hogy ezek az új termékek nem egészen olyanok, mint régebbi társaik, de ezekkel a típusokkal valójában sokkal többet nyerünk, mint amit hátrahagynánk.

tovább

A fürdőszoba ajtó

A fürdőszoba ajtó

Lakásunk eme része egyet jelent az intimitással. Itt többnyire egyedül tartózkodunk a magunk meztelen valóságában. Akik építkeznek, akkor erre a helyiségre különös gondot fordítanak, ha pedig használt lakásba költöznek, általában ezt a helyiséget újítják fel először. Gondosan válogatnak a hidegburkolatok között, kiválasztják a megfelelő mosdót, kádat vagy zuhanyzót.

tovább

A beltéri ajtó ár és ami benne van

A beltéri ajtó ár és ami benne van

A mai világban elmondható, hogy az emberek, ha bármit is vásárolni szeretnének, akkor az első dolog amit megnéznek, az a termékek ára. Így van ez akkor is, ha az a termék a ház nagyon fontos eleme, a nyílászáró. A műszaki-, esztétikai szempontok csak a beltéri ajtó árának a megtekintése után kerülnek a figyelem középpontjába. De mit is tudhatunk meg az árból az MDF ajtók esetében?

tovább

CPL ajtó versus a való világ

CPL ajtó versus a való világ

Minden lakás alapvető része a beltéri ajtó, mivel gyakorlatilag rengeteg igen fontos szerepe van a háztartásban. Első ilyen például a hőtartásuk, hiszen ki szeretne télen a rossz nyílászáró miatt fagyoskodni? További szerepei között van az egyes szobarészek elválasztása vagy ezzel éppen a lakás díszítése, ugyanis ma már sokféleképpen megvalósíthatjuk elképzeléseinket a CPL ajtók segítségével.

tovább