Amit fontos figyelembe venni egy építkezésnél, felújításnál, az a beltéri ajtó ár

 

Amit fontos figyelembe venni egy építkezésnél, felújításnál, az a beltéri ajtó ár

A sok-sok költség, kiadás mellett a beltéri ajtó ár sem másodlagos szempont. Több dolgot figyelembe kell venni, mielőtt döntésünket meghozzuk. A választáskor az ár és a funkcionalitás mellett több dolgot meg kell vizsgálnunk, hiszen stílusban a házhoz illőnek kell lennie és a szín sem mindegy.

Ajánlott például mérlegelni, hogy az olcsóbb termék tartósabb-e, mint a drágább, mivel sok évig a lakberendezésünk részét képezik a nyílászárók az otthonunkban. Lehet a lakásunk/házunk dísze vagy esetleg a hibája; meghatározza a komfortérzetet és a hangulatot is.

Megtekinthetik széles választékunkat bemutató termünkben, de megpróbálunk egy kis betekintést nyújtani Önöknek a beltéri ajtók világába.

Ha az olcsóbb kategória minden szempontból megfelel az igényeinknek, akkor a dekorfóliás felületűek közül célszerű választanunk. Ha szerencsénk van, akkor még raktáron is lehet belőle. Ezek a termékek a Magyar Szabvány szerinti méretben léteznek hat alapszínben. Dekorációként kérhetünk bele krómcsíkot vagy akár üveget is, de ekkor természetesen a beltéri ajtó ára növekszik. Ugyan a szín- és modellkínálat elég korlátozott ebből a termékből, de az ára miatt sokan választják.

Magasabb minőséget képvisel a CPL felületű nyílászáró, de nyilván magasabb árral is rendelkezik. A színek száma körülbelül 50 féle, a kivitel és a dekorációs lehetőség variációja viszont számtalan. Nagyobb igénybevétel esetén ezt ajánljuk.

Felsőbb árkategóriájúak a festett felületű típusok, viszont ez mind minőségben, mind megjelenésben megmutatkozik. A színeit a RAL színskálából választhatjuk ki, ami egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a lakásban lévő összes festett dologgal összehangoljuk a színeket. Bár elmondható, hogy a legnépszerűbb a fehér, mert minden falszínhez, minden bútorhoz megy és eleganciát kölcsönöz az otthonunkna. Ellenálló, tartós felület, esztétikum van a beltéri ajtó árában.

A legfelsőbb kategóriába a vákumfóliás tartozik. A minimum 70 féle szín, akár 3D-s fóliával is kérhető, ami teljesen természetes hatást kölcsönöz az ajtónknak.

Kérjük, látogassanak el a bemutatótermünkbe, ahol kollégánk segítségükre lesz a megfelelő nyílászáró kiválasztásában és minden kérdésükre szívesen válaszol.

vissza

Gyakori kérdések

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Megosztás