Gyakori kérdések

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Megosztás

Amit fontos figyelembe venni egy építkezésnél, felújításnál, az a beltéri ajtó ár

 

Amit fontos figyelembe venni egy építkezésnél, felújításnál, az a beltéri ajtó ár

A sok-sok költség, kiadás mellett a beltéri ajtó ár sem másodlagos szempont. Több dolgot figyelembe kell venni, mielőtt döntésünket meghozzuk. A választáskor az ár és a funkcionalitás mellett több dolgot meg kell vizsgálnunk, hiszen stílusban a házhoz illőnek kell lennie és a szín sem mindegy.

Ajánlott például mérlegelni, hogy az olcsóbb termék tartósabb-e, mint a drágább, mivel sok évig a lakberendezésünk részét képezik a nyílászárók az otthonunkban. Lehet a lakásunk/házunk dísze vagy esetleg a hibája; meghatározza a komfortérzetet és a hangulatot is.

Megtekinthetik széles választékunkat bemutató termünkben, de megpróbálunk egy kis betekintést nyújtani Önöknek a beltéri ajtók világába.

Ha az olcsóbb kategória minden szempontból megfelel az igényeinknek, akkor a dekorfóliás felületűek közül célszerű választanunk. Ha szerencsénk van, akkor még raktáron is lehet belőle. Ezek a termékek a Magyar Szabvány szerinti méretben léteznek hat alapszínben. Dekorációként kérhetünk bele krómcsíkot vagy akár üveget is, de ekkor természetesen a beltéri ajtó ára növekszik. Ugyan a szín- és modellkínálat elég korlátozott ebből a termékből, de az ára miatt sokan választják.

Magasabb minőséget képvisel a CPL felületű nyílászáró, de nyilván magasabb árral is rendelkezik. A színek száma körülbelül 50 féle, a kivitel és a dekorációs lehetőség variációja viszont számtalan. Nagyobb igénybevétel esetén ezt ajánljuk.

Felsőbb árkategóriájúak a festett felületű típusok, viszont ez mind minőségben, mind megjelenésben megmutatkozik. A színeit a RAL színskálából választhatjuk ki, ami egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a lakásban lévő összes festett dologgal összehangoljuk a színeket. Bár elmondható, hogy a legnépszerűbb a fehér, mert minden falszínhez, minden bútorhoz megy és eleganciát kölcsönöz az otthonunkna. Ellenálló, tartós felület, esztétikum van a beltéri ajtó árában.

A legfelsőbb kategóriába a vákumfóliás tartozik. A minimum 70 féle szín, akár 3D-s fóliával is kérhető, ami teljesen természetes hatást kölcsönöz az ajtónknak.

Kérjük, látogassanak el a bemutatótermünkbe, ahol kollégánk segítségükre lesz a megfelelő nyílászáró kiválasztásában és minden kérdésükre szívesen válaszol.

vissza