Festett ajtó bárhova, bármikor

 

Festett ajtó bárhova, bármikor

Nincs is annál rosszabb érzés, mikor elképzeljük álmaink termékét, egy adott színben és formában majd bemegyünk egy áruházba és rá kell döbbenünk, hogy még csak az elképzeléseinkhez közel álló darabot sem lelünk. Ilyenkor érdemes felkeresni egy profi céget, hiszen ott minden létező elvárásainknak eleget tudnak tenni, és ami nem egy utolsó dolog, hogy a minőség garantált lesz.

Miben más a festett ajtó, mint társai? Elsőként fontos megemlíteni, hogy népszerűségének tényleges oka van, hiszen egy igen stabil, erős szerkezetű nyílászáróról van szó, amiben csakis kizárólag tömör faforgács kerül. Ennek köszönheti masszív megjelenését és nem kell szerencsénkre amiatt aggódni, hogy néhány év használat után gyengülne termékünk.

Szembetalálkozhatunk vele szinte mindenhol, a hétköznapi családi házaktól kezdve, a közintézményekig bárhol. A festett ajtó készítésekor a felületet alaposan megcsiszolják általában kétszer majd ezt követően akár öt rétegben is felfestik a festéket a kellő hatás elérése érdekében. A beltéri ajtó hatalmas pozitívuma, hogy a választott tónustól függetlenül, az idő múlásával egyáltalán nem fog színe erejéből veszíteni, ráadásul, a fehér esetében, sosem fog elsárgulni, aminek következtében nem lesz szükségünk újrafestésre.

Viszont abban az esetben, ha esetleg sötétebb színt szeretnénk belecsempészni otthonunkba, természetesen van rá módunk. Az árnyalatok esetében hatalmas palettából válogathatunk, ugyanis a teljes RAL színskála rendelkezésünkre áll. A megszokott színek mellett, olyan igazi egyéniséget adó egyediségek is elérhetőek, mint a sáfrány sárga, lazac narancssárga, kék ibolya, platina zöld és porszürke.

Ha esetleg az árnyalatok mellett szeretnénk további különlegességeket is belecsempészni, lehetőségünk van marást kérni a festett ajtó felületére. Jelenleg több, mint száz minta érhető el számunkra, amit CNC gépekkel készítenek el. Mindezek mellett vagy helyett igény szerint kérhetünk krómcsíkot is.

Kiváncsi, hogyan is néz ki a valóságban egy ilyen ajtó? Élőben is megtekintené a legkedveltebb színeket? Látogasson el budapesti vagy debreceni bemutatótermünkbe, ahol kérdéseire is szívesen válaszolunk.

vissza

Gyakori kérdések

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Megosztás