Gyors, rugalmas, olcsó – ajtó Budapest

 

Gyors, rugalmas, olcsó – ajtó Budapest

Három jelző, amely egy termékhez kapcsolódik. Ha szorítja az idő, a legegyszerűbb választás nem más, mint a dekorfóliás ajtó Budapest szívében. Mit lehet tudni ezekről a darabokról?

A legfontosabb, hogy ezek nagy része már beszerelésre kész, tehát a megrendelőnek nem kell a teljes gyártási folyamatot kivárnia. A szállítás azonban így is időt vesz igénybe, de összességében jóval kevesebbet, mintha bármilyen más terméket választana.

Méretüket tekintve a Magyar Szabványnak felelnek meg. Azonban nem kell megijedni, hogyha valakinek egy-két centivel szélesebb falnyílása van, amelybe nyílászárót keres: a beszerelés folyamán a tok helyét is figyelembe kell venni, és egy-két centis rést még ki lehet tölteni ezen felül. Azonban, ha kisebb a hely, valószínű, hogy más típust kell választani.

Mitől lesz rugalmas? Attól függetlenül, hogy kész darabokról beszélünk, lehetőség van pár módosítás végrehajtására. Mondhatjuk úgy is, hogy divatosabbá tehetjük őket. Erre két lehetséges mód van: az egyik, hogy üveglapot helyezünk el a beltéri ajtóban, míg a másik, hogy a meglévő felszínt egészítjük ki krómcsíkkal. Ezek ugyan megnövelik a végösszeget, és valamivel több időbe is kerül az elkészítésük, végül azonban egy egyedibb, dekoratívabb terméket kapunk kézhez.

Olcsó ajtó Budapesten? Ezek a típusok kerülnek a legkevesebbe az MDF-ből készülő nyílászárók közül. Ennek egyik oka, hogy nagyobb számban állítják elő őket, így gyorsabb a folyamat, mintha minden egyes darabot különböző módon kellene elkészítenie. Másik oka, hogy az MDF lap két milliméterrel vékonyabb, mint a CPL vagy a festett változatok esetében.

Honnan lehet tudni, hogy jó lesz? Elsődlegesen azokon a helyeken érdemes használni, ahol gyors megoldásra van szükség, vagy sok darab kell rövid időn belül ugyanolyan kinézetű termékből. Ami pedig a méreteket illeti: érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen a fővárosban 3000 forintért felmérjük a falnyílások méretét, amely megrendelés esetén beleszámít a végösszegbe. Minőségi ajtó Budapest területén, bármikor!

vissza

Gyakori kérdések

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Megosztás