Kiváló MDF ajtó Debrecenben? Igen!

 

Kiváló MDF ajtó Debrecenben? Igen!

Belefáradt, hogy csak keresi, egyre keresi az ön közelében található, megbízható minőséget és munkát kínáló cégeket? Egy MDF beltéri ajtó az álma? Szeretne tájékozódni a lehetséges típusokról, kérhető extrákról, betétekről, szerelvényekről? Debrecenben lakik? Ha ezek a kérdések olyanok, amelyek válaszaiban magára ismer, ne keresgéljen tovább! Nálunk megtalálja, amit keres!

Debrecen kis országunk második legnagyobb városa, így ha nem is kínál végtelen lehetőségeket, többé-kevésbé mindenki megtalálhatja itt a saját számítását. Nincs ez másképp a nyílászáró vásárlásánál sem, rendelkezésünkre áll például a Tisza Ajtó Kft. debreceni irodája, ahol bővebb információt kaphatunk arról, mivel is foglalkozik a vállalat.

De hiszen e cikk célja a tájékoztatás, nemde? Valóban, ez teljesen igaz, így mutassuk be a céget egy kicsit! Nem lesz hosszú, hiszen az eredmények és a vevőbázis mérete magáért beszélnek, de egy dolgot mégsem teljesen mondanak el nekünk: biztos, hogy a Tisza Ajtó debreceni boltjában megtalálom az igényeimnek megfelelő terméket?

Szeretnénk roppant jó minőségű beltéri nyílászárót az otthonunkba? Nem ragaszkodunk a sok esetben már csak szentimentális előnyökkel járó faanyaghoz? Esetleg hallottunk az MDF-ből készült termékek nagyságát alátámasztó véleményeket, és ki szeretnénk próbálni? Ha igen, akkor ez az üzlet nekünk való.

De mit is jelent az a nagy választék? Nos, több típust, azok előnyeivel és hátrányaival. Semmit nem hallgatunk el, nem torzítunk, így lássuk mit is kaphatunk a pénzünkért!

Ott van azonnal a dekor ajtó, amely a legolcsóbb, és leggyorsabb, hiszen raktárkészleten megtalálható szabványméretekben. Hátránya, hogy kevés a testre szabható elemeinek száma, például színek. Szorosan követi viszont a CPL burkolatú termék, amely megadja azokat a lehetőségeket, és még többet is, igaz egy kicsit magasabb áron. Ezután pedig már csak a nagyfiúk, a felső osztály nagyszerű típusai vannak, a festett és vákuumfóliás, azoknak akik a legjobbat akarják, és hajlandóak is áldozni rá.

A Tisza Ajtó debreceni irodájában mindenki megtalálhatja, amit keres, így ne habozzon, keressen minket bizalommal!

vissza

Gyakori kérdések

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Megosztás