Laminált ajtók - egyszerűek, de mégis nagyszerűek

 

Laminált ajtók - egyszerűek, de mégis nagyszerűek

Sok mindenki számára zavaros lehet, hogy milyen féle termék is ez, ami valójában nem is csoda. Még a szakavatottak is belezavarodnak néhanapján. Annak érdekében, hogy mindenki számára tisztává váljon, hogy mik is ezek a laminált ajtók, olvasson tovább és hamarosan egyértelmű lesz az ön számára is.

Új termék vásárlásakor sokszor nem tudjuk, hogy melyik is lenne számunkra a lehető legjobb választás. Abban az esetben, ha tudjuk, hogy a jövőben igen nagy igénybevételben lesz része nyílászárónknak, érdemes a korábban is már említett laminált beltéri ajtó mellett letenni a voksunkat.

Ezek a típusok nagyon nagy népszerűségnek örvendenek, ez pedig betudható annak, hogy minőségük és áruk aránya a legjobb, amit a piacon be lehet szerezni jelenleg.

Hatalmas pozitívum a laminált ajtók esetében, hogy remek hangszigetelést nyújtanak, emellett igen jól is néznek ki, ami valljuk be, nem egy utolsó szempont. Strapabírásuk típustól függően változik, de átlagosan mindegyik nagyon erős, időtálló.

Amennyiben háziállatok, vagy gyerekek vannak a háznál, akik véletlenül pont most élik azon korszakukat, hogy szeretnének mindent letesztelni, megnyugodhat, a nyílászáró bírni fogja a megerőltetést, mivel erős laminátum fedi, nem is beszélve a belsejében megbúvó merevítőbetétről, ami típustól függően lehet papírrács, forgácslap, vagy épp styrofoam habréteg.

Arról a bizonyos felületről essen még néhány szó! Az elv hasonló, mint például amikor az irodában laminálunk valamit: az adott tárgyat egy vékony fóliával fedjük le, hogy megvédjük a külső sérülésektől. A lényeg itt is ez, bár itt nem csak a védelem, de az esztétikum is fontos szempontunk.

Mindemellett, lehetőségünk van marást vagy éppen krómcsíkot, vagy üvegezést is kérni, amivel könnyedén kifejezhetjük egyéniségünket. Emellett, típustól függően akár hatvan szín közül is lehet válogatni. A lehetséges mintákért érdeklődjön irodánkban, ahol számtalan prospektust tudunk mutatni Önnek, nem csak a laminált ajtók tekintetében, hanem műanyag nyílászáróinkat is szemügyre veheti.

Amennyiben úgy érzi, hogy szeretne egy divatos és egyben egy strapabíró termékre beruházni, de még nem biztos benne milyet vegyen, érdeklődjön szakemberinknél!

vissza

Gyakori kérdések

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Megosztás