Gyakori kérdések

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

 

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

Természetesen igen, semmi akadálya. Ha nagy a falnyílásunk, és az egyszárnyú ajtó nem megfelelő, tudunk Önnek gyártani kétszárnyú, felülvilágítós vagy oldalvilágítós ajtót.

Ha az egyszárnyú beltéri ajtó nem járható út, mert nagyobb a falnyílász, meg kell vizsgálnunk a falnyílásunk méretét, hogy milyen megoldás jöhet szóba.

210 cm magasság felett érdemes felülvilágítót alkalmazni, így akár fényt is tudunk beengedni a helyiségbe. Ha a nyílás szélessége nagyobb, mint 110 cm, akkor fix oldalvilágítót vagy késtzárnyú ajtót alkalmazhatunk.

A választás csak önön múlik. Ha nem elég széles, akkor az egyik szárny /amin a kilincs van/ túl keskeny lehet a mindennapi használatra, ezért javasoljuk az oldalvilágítós vagy az aszimmetrikus kivitelt.

Természetesen szívesen segítünk Önnek a megfelelő belső ajtó kiválasztásában. Kérje specialistánk ingyenes visszahívását.

Ingyenes visszahívást kérek beltéri ajtókkal kapcsolatban

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Melyik beltéri ajtó típusunk érdekli? (többet is megjelölhet) *:

Kérjük, jelölje be, hogy kéri -e a beltéri ajtó(k) beépítését *:


Egyéb fontos információ:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza