Gyakori kérdések

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Megosztás

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

 

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

Természetesen igen, semmi akadálya. Ha nagy a falnyílásunk, és az egyszárnyú ajtó nem megfelelő, tudunk Önnek gyártani kétszárnyú, felülvilágítós vagy oldalvilágítós ajtót.

Ha az egyszárnyú beltéri ajtó nem járható út, mert nagyobb a falnyílász, meg kell vizsgálnunk a falnyílásunk méretét, hogy milyen megoldás jöhet szóba.

210 cm magasság felett érdemes felülvilágítót alkalmazni, így akár fényt is tudunk beengedni a helyiségbe. Ha a nyílás szélessége nagyobb, mint 110 cm, akkor fix oldalvilágítót vagy késtzárnyú ajtót alkalmazhatunk.

A választás csak önön múlik. Ha nem elég széles, akkor az egyik szárny /amin a kilincs van/ túl keskeny lehet a mindennapi használatra, ezért javasoljuk az oldalvilágítós vagy az aszimmetrikus kivitelt.

Természetesen szívesen segítünk Önnek a megfelelő belső ajtó kiválasztásában. Kérje specialistánk ingyenes visszahívását.

Ingyenes visszahívást kérek beltéri ajtókkal kapcsolatban

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Melyik beltéri ajtó típusunk érdekli? (többet is megjelölhet) *:













Kérjük, jelölje be, hogy kéri -e a beltéri ajtó(k) beépítését *:


Egyéb fontos információ:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza