Beltéri ajtó GYIK

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Hogy állapítjuk meg egy beltéri ajtó nyitásirányát?

A beltéri ajtók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon , a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Megosztás

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

 

Lehet a modern beltéri ajtó is kétszárnyú?

Természetesen igen, semmi akadálya. Ha nagy a falnyílásunk, és az egyszárnyú ajtó nem megfelelő, tudunk Önnek gyártani kétszárnyú, felülvilágítós vagy oldalvilágítós ajtót.

Ha az egyszárnyú beltéri ajtó nem járható út, mert nagyobb a falnyílász, meg kell vizsgálnunk a falnyílásunk méretét, hogy milyen megoldás jöhet szóba.

210 cm magasság felett érdemes felülvilágítót alkalmazni, így akár fényt is tudunk beengedni a helyiségbe. Ha a nyílás szélessége nagyobb, mint 110 cm, akkor fix oldalvilágítót vagy késtzárnyú ajtót alkalmazhatunk.

A választás csak önön múlik. Ha nem elég széles, akkor az egyik szárny /amin a kilincs van/ túl keskeny lehet a mindennapi használatra, ezért javasoljuk az oldalvilágítós vagy az aszimmetrikus kivitelt.

Természetesen szívesen segítünk Önnek a megfelelő belső ajtó kiválasztásában. Kérje specialistánk ingyenes visszahívását.

Ingyenes visszahívás beltéri ajtókkal kapcsolatban

Név *:
Telefonszám *:
Mivel kapcsolatban érdeklődik? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!