Beltéri ajtó GYIK

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy beltéri ajtó nyitásirányát?

A beltéri ajtók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon , a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Megosztás

Miért jó az nekem ha a beltéri ajtóm gumira záródik?

 

Miért jó az nekem ha a beltéri ajtóm gumira záródik?

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a régebbi vagy kevésbé modern belső ajtók becsukásánál koppanás hallható...

Lássuk be, ez nem kifejezetten kellemes. Jó hírünk van. Az általunk forgalmazott valamennyi beltéri ajtó gumira záródik, ezáltal sokkal jobb érzés bezárni az ajtót és nem kell attól rettegni, hogy hitvesünk felébred, ha az éjszaka közepén ki kell mennünk a mosdóba.

Nem jön le ez a gumi egy idő után? Szerencsére ez nem fordul elő, mert a gyártás során nem öntapadós gumicsíkokat használunk, hanem erre a célra kialakított gumiprofilt nútolunk az ajtó tokjába.

Ennek köszönhetően nem csak az a bizonyos koppanás nem lesz hallható, hanem a beltéri ajtónk hangszigetelése is sokkal jobb lesz a gumi nélküli ajtókhoz képest.

Kérdése van? Kérjen ingyenes visszahívást ajtó specialistánktól.

Ingyenes visszahívás beltéri ajtókkal kapcsolatban

Név *:
Telefonszám *:
Mivel kapcsolatban érdeklődik? *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!