Gyakori kérdések

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Mikor válasszuk a vákuumfóliás vagy festett beltéri ajtókat?

 

Ha a sima felületű dekorfóliás vagy CPL beltéri ajtók nem nyerik el tetszésünket ugorhatunk egy kategóriát és választhatjuk a vákuumfóliás vagy festett minőségi MDF beltéri ajtókat.

Igaz, ezen ajtók esetében lelkesebben kell szétgombolnunk a pénztárcánkat. A vákuumfóliás és festett beltéri ajtóinkat közel 150 -féle mart mintával tudjuk ellátni, de ha az Ön tetszését egyik mintánk sem nyeri el, 5 db beltéri ajtó rendelése felett teljesen egyedi marásmintát is terveztethet, melyet legmodernebb CNC marógépünk segítségével marunk bele az Ön számára egyedileg gyártott beltéri ajtó lapjába. A festett ajtók speciális festési eljárással kerülnek felület kezelésre , ennek köszönhetően az ajtó soha többet nem igényel újabb felület kezelést. A festett ajtók a szivárvány minden színében elérhetőek, így porontyai szobájába akár hupikék , akár rózsaszín beltéri ajtót is elhelyezhet. A vákuumfóliás beltéri ajtók felületének kialakításához egy különleges, nagyon erős 0,4 mm vastag fóliát alkalmazunk, mely fóliákat kézzel elszakítani lehetetlen küldetés.

Ezek a fóliák egyben (illesztés nélkül) applikálódnak rá az MDF hordozó felületre, ezzel biztosítva azt, hogy prémium beltéri ajtóink hihetetlenül ellenállóak legyenek. A vákuumfóliás belső ajtók fóliaválasztéka a legnagyobb, ezáltal akár kígyóbőr felületű beltéri ajtót is választhatunk.  

vissza