Gyakori kérdések

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Megosztás

Mikor válasszuk a vákuumfóliás vagy festett beltéri ajtókat?

 

Ha a sima felületű dekorfóliás vagy CPL beltéri ajtók nem nyerik el tetszésünket ugorhatunk egy kategóriát és választhatjuk a vákuumfóliás vagy festett minőségi MDF beltéri ajtókat.

Igaz, ezen ajtók esetében lelkesebben kell szétgombolnunk a pénztárcánkat. A vákuumfóliás és festett beltéri ajtóinkat közel 150 -féle mart mintával tudjuk ellátni, de ha az Ön tetszését egyik mintánk sem nyeri el, 5 db beltéri ajtó rendelése felett teljesen egyedi marásmintát is terveztethet, melyet legmodernebb CNC marógépünk segítségével marunk bele az Ön számára egyedileg gyártott beltéri ajtó lapjába. A festett ajtók speciális festési eljárással kerülnek felület kezelésre , ennek köszönhetően az ajtó soha többet nem igényel újabb felület kezelést. A festett ajtók a szivárvány minden színében elérhetőek, így porontyai szobájába akár hupikék , akár rózsaszín beltéri ajtót is elhelyezhet. A vákuumfóliás beltéri ajtók felületének kialakításához egy különleges, nagyon erős 0,4 mm vastag fóliát alkalmazunk, mely fóliákat kézzel elszakítani lehetetlen küldetés.

Ezek a fóliák egyben (illesztés nélkül) applikálódnak rá az MDF hordozó felületre, ezzel biztosítva azt, hogy prémium beltéri ajtóink hihetetlenül ellenállóak legyenek. A vákuumfóliás belső ajtók fóliaválasztéka a legnagyobb, ezáltal akár kígyóbőr felületű beltéri ajtót is választhatunk.  

vissza