Beltéri ajtó GYIK

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Hogy állapítjuk meg egy beltéri ajtó nyitásirányát?

A beltéri ajtók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon , a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Megosztás

Mire jó a CPL beltéri ajtó?

 

Mire jó a CPL beltéri ajtó?

Ha valaki nyílászárók után kutat, temérdek különböző rövidítésbe, fajtába, márkanévbe ütközik. Nehéz ezek között megtalálni a különbséget, viszont a tájékozatlanság azt is jelenti, hogy nem megbízható eladók olyan terméket adnak el nekünk, amire nincs is szükségünk. Van egy viszont, amivel nem járhat rosszul, ez a CPL beltéri ajtó.

Ez az MDF-ből (közepes sűrűségű farostlemezből) készültek közül az egyik legpraktikusabb, és speciális igények esetén a legkedvezőbb megoldást biztosítók. Legnagyobb előnye a dekor típushoz képest, hogy nagyon masszív: vastag lemezek takarják furatolt farostlemez belsejét, ezért elég erős, hogy szinte bármilyen megpróbáltatást elviseljen akár gyártáskor a beépítéskor és használat közben. Ellátható akár edzett üveg betéttel, akár intarziás mintával, melyek nem elérhetők sok más termék esetén. Laminált felszíne évekkel később is esztétikus marad, és nehéz benne kárt tenni.

Mit is jelent az, hogy CPL beltéri ajtó? A CPL a “continuous pressed laminate” rövidítése, azaz magyarul: “folyamatos nyomás alatt laminált”. Ez annyit tesz, hogy felszíne több, folyamatos hő és nyomás alatt összetapasztott rétegből áll. Részben ennek köszönheti, hogy hosszú időn keresztül változatlan marad, és díszíti otthonát a természetes faerezetet utánzó anyag. A nedvességet is elviseli, így párás helyeken is jó választás lehet.

Népszerűségét annak is köszönheti, hogy a vele azonos árkategóriában levő típusok között a legsokoldalúbb választás. Szinte bármilyen igénynek megfelel hála a sok kiegészítőnek, amivel felszerelhető. A hőtechnikai betét segít a helyiség hőmérsékletét szinten tartani, ha esetleg a szomszéd szoba lehűlne. A szellőzőnyílás épp ellenkezőleg a folyamatos légáramlást biztosítja. Tetethetünk bele bármilyen méretű üveget is, akár díszként, akár azért, hogy a nekünk tetsző átláthatóságot biztosítsa.

A CPL beltéri ajtó árban a középkategóriát képviseli ugyan, de minőségben versenybe száll a legjobb termékekkel. Természetes külseje, és szinte végtelen variációi miatt minden lakás tökéletes részévé válhat. Kiváncsi, hogyan néz ki egy ilyen ajtó a valóságban? Jöjjön el bemutatótermeinkbe, ahol személyesen megnézheti, megfoghatja, kipróbálhatja a CPL beltéri ajtó kínálatunkat!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!