Gyakori kérdések

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Mire számítsunk, ha azt olvassuk, hogy akciós beltéri ajtó?

 

Mire számítsunk, ha azt olvassuk, hogy akciós beltéri ajtó?

Nyilván, ez a kifejezés minden cégnél mást takar, sokan csak figyelemfelkeltés képpen használják, úgymond vevőcsalogatóként és végül kiderül, hogy az akciós beltéri ajtó nem is akciós és még csak nem is jutányos árú. Nem így a cégünknél! Mi nem árulunk zsákbamacskát! Győződjenek meg erről személyesen!

Cégünk mindent megtesz a megrendelőiért, hogy ők végül elegedetten pihenjenek, éljenek az otthonukban, amelynek díszévé válik az új nyílászáró. Folyamatosan akciókkal várjuk Önöket és további szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre.

Szakértő munkatársaink Debrecenben ingyenesen kimennek felmérni a megújításra váró nyílászárókat, Budapesten pedig háromezer forintért, amelyet beszámoluk Önöknek az árba megrendelés esetén. Továbbá kollégáink vállalják a precíz beépítést, hogy Önöknek ezzel se kelljen bajlódniuk. Rövid idő alatt elvégzik a régi nyílók eltávolítását, beépítik az újat, tökéltesen beállítják, elvégzik az esetleges helyreállító kőműves munkákat és a törmeléket is elszállítják.

Milyen akciós beltéri ajtó is található a forgalamzásunkban? Személyesen a legpontosabb felvilágosítást kapják, ha befáradnak a debreceni vagy a budapesti bemutató termeink egyikébe, ahol meg is tekinthetnek jópár kiállított terméket, hogy ezzel is könnyebbé váljon a választás!

Egy kis ízelítő… Választékunkban megtalálhatók a dekorfóliás-, a CPL-, a festett- és a vákuumfóliás termékeket. Mondja el nekünk, milyen igénybevételnek lesz/lesznek kitéve a termékek, milyen helyiségre kell, mekkora méretre van szükség, ezek alapján már le tudjuk szűkíteni a kört, hogy melyik típus felel meg Önnek. Kiválaszthatja, hogy milyen zsanér kerüljön rá, eldöntheti, hogy szeretne-e küszöböt és ha igen, akkor milyet, továbbá a zárat is megbeszéljük, valamint a sok-sok lehetőség közül kiválasztásra kerül a kilincs is.

A minőségi jellemzők meghatározása után a küllemet kell meghatározni, amiben kollegáink szintén nagy segítséget nyújthatnak Önöknek! Hatalmas választékkal szolgálunk a színek terén is. Akár 3D-s felületet is megvalósítunk Önöknek! Intarziást szeretne? Megoldjuk!

Akciós beltéri ajtó témakörben keresse fel bemutatótermeinket vagy hívja fel kollégánkat! Segítünk!

vissza