Gyakori kérdések

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Mit nyer, akinek a választása egy jóminőségű CPL ajtó?

 

Mit nyer, akinek a választása egy jóminőségű CPL ajtó?

Egyszer minden ember életében eljön a pillanat, amikor régi beltéri ajtói megadják magukat az idő és terhelés súlyának. Ekkor első gondolatunk a csere körül forog, azonban sokan hezitálnak tényleges lépéseket tenni. Nem véletlenül: a fából készült, hagyományos termékek roppant drágák, a farostlemezből és egyszerű fakeretből eszkábált lapok pedig bár olcsók, legkevésbé sem szépek. Mi a megoldás? Természetesen CPL ajtó!

Persze elsőre ez a három betűs kifejezés nem sokat mond az embernek, így sokan nem egészen értik miféle termékről is van szó. A vázszerkezet MDF-ből készül, amely egy "mesterséges fa", de nem rendelkezik a természetes társa gyengeségeivel. Erre a vázra egy rendkívül strapabíró melamin akril réteget rögzítenek, ez adja a termék színét, mintáját.

Most hogy az alapok tiszták, ideje megválaszolni a címben feltett kérdést. Milyen előnyökkel is rendelkezik a CPL ajtó bármely társával szemben?

Elsősorban, az ár-érték aránya rendkívül kiegyensúlyozott, valamint széles a választék ebben a termékkategóriában. Erősebb, strapabíróbb, mint a dekorfóliás ajtó, és olcsóbb mint a festett, vagy vákuumfóliás társai, annak ellenére hogy minőségében nem annyira marad el azoktól.

Az ára mellett, számos lehetőséget nyújt a személyes igényeink elérésére is: több mint hatvan színből válogathatnunk, kérhető a CPL ajtó üvegbetéttel, sőt olyasmiket is testre szabhatunk, amit nem látunk: ilyen például a lapok merevítésére szolgáló betét anyaga, ami lehet egyszerű, az idő és a terhelés próbáját kiállt papírrács, de akár lyukfúrt faforgácslap is, hasonló ahhoz, amelyekből a modern bútorgyártás építkezik.

Láthatjuk, ezek a termékek számos előnnyel rendelkeznek, szinte felsorolni is nehéz őket. Emellé, fontos megjegyezni, hogy cégünk Debrecen területén ingyen végzi a felmérést a termék legyártásához, amely szezontól függően akár két-három hét alatt is az otthonunkba kerülhet. Budapesten a felmérés árát - amennyiben megrendeli a terméket - kivonjuk az árból.

Ha cserén gondolkozik, ne habozzon! Érdeklődjön, keresse fel munkatársainkat, egyeztessen velünk időpontot és elvégezzük a felmérést! A minőség garantált!

vissza