Mit nyer, akinek a választása egy jóminőségű CPL ajtó?

 

Mit nyer, akinek a választása egy jóminőségű CPL ajtó?

Egyszer minden ember életében eljön a pillanat, amikor régi beltéri ajtói megadják magukat az idő és terhelés súlyának. Ekkor első gondolatunk a csere körül forog, azonban sokan hezitálnak tényleges lépéseket tenni. Nem véletlenül: a fából készült, hagyományos termékek roppant drágák, a farostlemezből és egyszerű fakeretből eszkábált lapok pedig bár olcsók, legkevésbé sem szépek. Mi a megoldás? Természetesen CPL ajtó!

Persze elsőre ez a három betűs kifejezés nem sokat mond az embernek, így sokan nem egészen értik miféle termékről is van szó. A vázszerkezet MDF-ből készül, amely egy "mesterséges fa", de nem rendelkezik a természetes társa gyengeségeivel. Erre a vázra egy rendkívül strapabíró melamin akril réteget rögzítenek, ez adja a termék színét, mintáját.

Most hogy az alapok tiszták, ideje megválaszolni a címben feltett kérdést. Milyen előnyökkel is rendelkezik a CPL ajtó bármely társával szemben?

Elsősorban, az ár-érték aránya rendkívül kiegyensúlyozott, valamint széles a választék ebben a termékkategóriában. Erősebb, strapabíróbb, mint a dekorfóliás ajtó, és olcsóbb mint a festett, vagy vákuumfóliás társai, annak ellenére hogy minőségében nem annyira marad el azoktól.

Az ára mellett, számos lehetőséget nyújt a személyes igényeink elérésére is: több mint hatvan színből válogathatnunk, kérhető a CPL ajtó üvegbetéttel, sőt olyasmiket is testre szabhatunk, amit nem látunk: ilyen például a lapok merevítésére szolgáló betét anyaga, ami lehet egyszerű, az idő és a terhelés próbáját kiállt papírrács, de akár lyukfúrt faforgácslap is, hasonló ahhoz, amelyekből a modern bútorgyártás építkezik.

Láthatjuk, ezek a termékek számos előnnyel rendelkeznek, szinte felsorolni is nehéz őket. Emellé, fontos megjegyezni, hogy cégünk Debrecen területén ingyen végzi a felmérést a termék legyártásához, amely szezontól függően akár két-három hét alatt is az otthonunkba kerülhet. Budapesten a felmérés árát - amennyiben megrendeli a terméket - kivonjuk az árból.

Ha cserén gondolkozik, ne habozzon! Érdeklődjön, keresse fel munkatársainkat, egyeztessen velünk időpontot és elvégezzük a felmérést! A minőség garantált!

vissza

Gyakori kérdések

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás