Modern és tartós: fehér ajtó a lakásban

 

Modern és tartós: fehér ajtó a lakásban

Divatját éli manapság a modern, minimalista dizájn. Kevesebben vágynak ódon faerezetre az otthonukban, amik inkább a nagyszülők házát díszítik. Számukra készül az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű, és mindenképpen időtlen fehér ajtó, mely fényt visz az otthonukba. Mára ez vált a legkeresettebb színné a festett nyílászárók között.

Beltéri térelválasztóink ritkán készülnek otromba műanyagból. Leggyakrabban használt és legköltséghatékonyabb felület itt a festett fehér felszín, mely tartós és esztétikailag is kellemes élményt nyújthat. Szinte korlátlan mértékben, mintában, méretben testreszabhatóak.  

Ezek a nyílászárók furatolt faforgácsot tartalmaznak, ezért remekül szigetelnek, és a színvonalasabb termékek közé sorolhatók. A festés előtt felületüket lecsiszolják, majd szükség szerint több rétegben porfestéket visznek fel. A fehér színből kell a legkevesebb réteg, ezért megkíméli a pénztárcánkat, ugyanakkor rendkívül tartós. Színe a korszerű eljárásoknak hála sohasem fog elsárgulni, és újrafesteni sem kell. Amennyiben egy fehér ajtó véletlenül sérülést szenved, nem repedezik meg rajta a festékréteg, mint régebbi, kevésbé jóminőségű társai.

Szinte bármilyen ajtót kérhetünk festve, és ha kedvünk tartja akár különféle egyéb díszítésekkel is megtűzdelhetjük a választott terméket, legyen az mélyített vagy ragasztott krómcsík, vagy üveg. A színes ólomüveg például különösen érdekes kontrasztot vihet az alapvetően letisztult színvilágba.

Remek választás irodákba vagy otthonra is egy fehér ajtó. Fényvisszaverő képessége miatt nem sötétíti el a szobát, sőt, még este is könnyű megtalálni. Amennyiben mégis változatosabb színek mellett tenné le a voksát, természetesen bármilyenben rendelhet. Fontos tudni azonban, hogy ezek valamivel többe kerülnek. Azoknak, akik a kevésbé tolakodó megoldások felé hajlanak, remélem felkeltettem a fantáziáját eme rövid összefoglalóval.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen árajánlatot ide kattintva még ma!

vissza

Gyakori kérdések

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás