Gyakori kérdések

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Megosztás

Fóliás beltéri ajtó

Fóliás beltéri ajtó választékunk a minőség-ár-gyártási idő optimális kombinációja.

Modern dizájn, legömbölyített sarkok, trendi színek jellemzik.

Szabadalmaztatott ragasztási eljárással kerül fel a hordozóréteg a fóliás ajtóra. Ez az egyedi technológia biztosítja, hogy a függőleges élek lekerekítettek, élenkénti összekapcsolás nélkül készülnek.

Ezáltal nem válnak vagy törnek le, így tovább maradnak újszerű, szép állapotban.

Kiváló minőségű, masszív MDF alapanyagból készül az ajtólap váza és az ajtótok is. A fóliás ajtó belsejében elhelyezett papírrácsbetét gondoskodik a merev, mégis könnyű szerkezeti egység megteremtéséről.

Szabványméretekben készül, ennek köszönhetően már 2 hét alatt szállítani tudjuk! 

Kedvező árú, fiatalos hangulatú belső ajtók, melyet 6 féle divatos színben, egyéni igényei szerint akár intarziás kialakítással is megrendelhet.

Az intarzia 10 féle mintázatban választható, 8mm szélességben készül el az ajtólapba bemart kivitelben, vagyis végeredményét tekintve az ajtólappal egy síkban helyezkedik el. Anyaga első osztályú szálcsiszolt alumínium.

A fóliás ajtó minden esetben utólag szerelhető tokkal készül, így a beépítése gyors és tiszta művelet. Ennek köszönhetően a építkezés, felújítás utolsó mozzanata is lehet a telepítése.

Fóliás beltéri ajtók szín és intarzia választéka: 

 

TELE BELTÉRI FÓLIÁS AJTÓK

fehér

Fehér

dió

Dió

ében

Ében

natur tölgy

Natúr Tölgy

klasszikus dió

Klasszikus Dió

antracit tölgy

Antracit Tölgy

 

INTARZIÁS BELTÉRI FÓLIÁS AJTÓK

A LINE 1

A LINE 1

A LINE 2

A LINE 2

A LINE 3

A LINE 3

A LINE 4

A LINE 4

A LINE 5

A LINE 5

A LINE 6

A LINE 6

A LINE 7

A LINE 7

A LINE 8

A LINE 8

A LINE 9

A LINE 9

A LINE 10

A LINE 10

Árajánlatot kérek

 

A fóliás beltéri ajtó kínálatunkat élőben is megnézheti, kipróbálhatja üzleteinkben:

4028 Debrecen, Laktanya utca 8. Telefon: +36 52 537 158, mobil: +36 30 278 8844

1135 Budapest, Tatai utca 50. Telefon: +36 30 321 3901