Gyakori kérdések

Hogy állapítjuk meg egy ajtó nyitásirányát?

A beltéri nyílászárók nyitásirányát úgy állapítjuk meg, hogy szembe állunk az ajtóval olyan módon, hogy az ajtó felénk nyíljon. Ha ebben az esetben a pántok jobb oldalon, illetve a kilincs bal oldalon helyezkedik el, akkor jobbos nyitásirányról beszélünk. Ha a pántok bal oldalon, a kilincs pedig jobb oldalon található ajtónkon, akkor azt balos ajtónak nevezzük.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Beltéri ajtó kisokos

Újévi köszöntő 2018

Újévi köszöntő 2018

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Karácsonyi üdvözlet

Karácsonyi üdvözlet

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább

Amikor igazán megéri a csere: dekor ajtó akció

Amikor igazán megéri a csere: dekor ajtó akció

A dekor ajtó akció igazán remek lehetőség azoknak, akik olcsón szeretnék megszerezni beltéri nyílászáróikat, vagy megúszni a cseréjüket. Ezek olyan egyszerű, de minőségi termékek, melyeket szinte kár lenne otthagyni jó áron.

tovább

Hogyan készülnek az üveges beltéri ajtók?

Hogyan készülnek az üveges beltéri ajtók?

Elgondolkodott már valaha azon, hogy a házának belsejét ékesítő berendezések, amelyeket oly természetesnek veszünk, vajon miképp fejlődtek az évek során? Esetleg érdekli, hogy a mai, modern termékek hogyan készülnek? A gyártástechnológiák mindenképp roppant érdekesek lehetnek, ezt bizonyítja a nagy érdeklődés irányukban. Ez a cikk is ilyen igényeket igyekszik kielégíteni, ugyanis most többet tudhat meg arról, miként is készülnek el az üveges beltéri ajtók!

tovább

Gyors, rugalmas, olcsó – ajtó Budapest

Gyors, rugalmas, olcsó – ajtó Budapest

Három jelző, amely egy termékhez kapcsolódik. Ha szorítja az idő, a legegyszerűbb választás nem más, mint a dekorfóliás ajtó Budapest szívében. Mit lehet tudni ezekről a darabokról?

tovább

A modern beltéri ajtó: az MDF ajtó

A modern beltéri ajtó: az MDF ajtó

Sokan nem hinnék, mennyire változatos anyagokból készülhetnek beltéri ajtóink. Manapság már nem csak fát vagy műanyagot, esetleg gyenge faforgácsot tartalmazhatnak ajtajaink, hanem megjelentek újabb anyagok is, mint például a 80-as években virágzásnak induló MDF. Az MDF ajtó ma már az egyik legelterjedtebb beltéri nyílászárónak számít.

tovább

Beltéri ajtók: variációk garmadája

Beltéri ajtók: variációk garmadája

Hangoskodás a szomszéd szobában? Túl hideg a garázs levegője? Nem tudja kitalálni mi rontja el a frissen festett és bútorozott helység összképét? Gondolt már az ajtóra? Ha nem, érdemes lehet a ház ezen nyílászáróit is figyelembe vennie!

tovább

A CPL ajtó

A CPL ajtó

Előfordulhat, hogy még nem találkozott ezzel a kifejezéssel. Azonban biztos, hogy számtalanszor volt már a kezében egy CPL ajtó kilincse, még ha nem is tudott róla. Az ilyen gyártási technológiával készült beltéri ajtók erősek, időtállóak és megbízhatók. Emellett számtalan variációban állnak rendelkezésre, stílus, szín, méret és dekoráció szempontjából. Ideális választás épülő házához, vagy feldobhatja vele meglévő lakását, irodáját.

tovább

Lehetőségek széles tárháza - a festett ajtó

Lehetőségek széles tárháza - a festett ajtó

Mikor nyílászáró vásárlásra kerül a sor, az ember sok esetben nem tudja eldönteni, hogy neki mégis milyen típusra lenne szüksége. Igen sokféle lehetőség áll rendelkezésünkre a piacnak hála. Létezik CPL-, dekor-, vákuumfóliás, és festett ajtó. Ha valaki nem igazán ismeri a nyílászárók világát, bajban lehet választáskor. Most legyen szó kicsit a festett ajtóról!

tovább

A belső ajtó, mint a kommunikáció eszköze

A belső ajtó, mint a kommunikáció eszköze

Amikor a diákok középiskolások lesznek, magyar nyelvből előbb-utóbb feldolgozzák a kommunikáció témakörét. Megtanulják a kommunikációs folyamat ábráját, annak tényezőit és funkcióit. A funkciók között megtalálhatjuk a kapcsolatteremtő, kapcsolatfenntartó, kapcsolatlezáró funkciót, valamint az esztétikai funkciót. De vajon hogyan lehet a belső ajtó részese a kommunikációs folyamatnak?

tovább