Beltéri ajtó GYIK

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz , némi felár ellenében.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Megosztás

Az ajtó árak befolyásoló tényezői

 

Az ajtó árak befolyásoló tényezői

A mai világban az emberek egy része a bevásárlásai során nem engedheti meg magának, hogy azt tegyen a kosarába, amit igazán szeretne. Amikor pedig értékesebb, vagy hosszabb távra tervezett árucikket vásárol, még alaposabban meggondolja, mire költi el megtakarított pénzét. Mivel a 21. században óriási választék áll rendelkezésre mindenből, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket. Nincs ez másként a beltéri ajtó esetében sem.

Talán a legfontosabb, hogy mikor és hol kíván vásárolni az ember. Az Internet megkönnyíti a választást, mert cégünknek van saját honlapja, így a leendő vásárló meg tudja nézni a kínálatot, össze tudja hasonlítani a termékeket, esetleg meg is rendelheti a kiválasztott modelleket.

Persze többen vannak azok, akik személyesen jönnek el a bemutatótermeinkbe, és kézbe veszik a nyílászárókat, a saját szemükkel győződnek meg a minőségről, kivitelezésről, illetve az üzlet tapasztalt képviselőivel beszélik meg a rendelést. Vásárlás előtt tájékozódhatnak az esetleges akciókról, mely modelleket milyen engedménnyel árulják.

Érdemes kompromisszumokat kötni saját magukkal, mert így pénzt takaríthatnak meg. Az sem mindegy, az év mely szakában akar vásárolni az ember. Bizonyára van egy „holtszezon” az építőiparban, amikor az ajtó árak is lejjebb vannak. Tervezéssel, előrelátással megint csak olcsóbban lehet kijönni.

Építési vállalkozók, cégek, nagyobb volumenű rendelés esetén szintén engedményt kaphatnak, így az új ház megvételekor a vevők az ajtó árak rublikában egy kisebb összeggel találkozhatnak, mintha maguktól vásárolták volna meg a nyílászárókat.

Magánemberként, egy-két termék vásárlása esetén nagy kedvezményre ne számítsunk, inkább az üzletet kell alaposan kiválasztanunk, ahonnan vásárolni fogunk. Egy széles termékskálával rendelkező üzletben - mint a mi bemutatótermeinkben - könnyebben megtalálhatjuk a pénztárcánknak is megfelelő modelleket.

Az ajtó árak egyéb befolyásoló tényezői a típus, a szín, az alkatrészek, pl. zsanérozás, a tok, a kilincs, ami teljessé teszi az összképet. A dekoráció, mint pl. az üvegbetét vagy a krómcsík szintén költségnövelő tényező lehet. Vásárlás előtt mindenféleképpen érdemes alaposan körülnézni, hogy a végeredmény a pénztárcánknak és az elvárásainknak is megfeleljen. 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!