Beltéri ajtó GYIK

Kérhetek- e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában , javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be és lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő beltéri ajtó méretezését is bízza rá , így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik ajtónk felár nélkül készíthető egyedi méretben 100 x 210 cm méretig és 15 cm falvastagságig.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz , némi felár ellenében.  

Egyedi méretben tudok beltéri ajtót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Megosztás

Modern és tartós: fehér ajtó a lakásban

 

Modern és tartós: fehér ajtó a lakásban

Divatját éli manapság a modern, minimalista dizájn. Kevesebben vágynak ódon faerezetre az otthonukban, amik inkább a nagyszülők házát díszítik. Számukra készül az egyszerű, ugyanakkor nagyszerű, és mindenképpen időtlen fehér ajtó, mely fényt visz az otthonukba. Mára ez vált a legkeresettebb színné a festett nyílászárók között.

Beltéri térelválasztóink ritkán készülnek otromba műanyagból. Leggyakrabban használt és legköltséghatékonyabb felület itt a festett fehér felszín, mely tartós és esztétikailag is kellemes élményt nyújthat. Szinte korlátlan mértékben, mintában, méretben testreszabhatóak.  

Ezek a nyílászárók furatolt faforgácsot tartalmaznak, ezért remekül szigetelnek, és a színvonalasabb termékek közé sorolhatók. A festés előtt felületüket lecsiszolják, majd szükség szerint több rétegben porfestéket visznek fel. A fehér színből kell a legkevesebb réteg, ezért megkíméli a pénztárcánkat, ugyanakkor rendkívül tartós. Színe a korszerű eljárásoknak hála sohasem fog elsárgulni, és újrafesteni sem kell. Amennyiben egy fehér ajtó véletlenül sérülést szenved, nem repedezik meg rajta a festékréteg, mint régebbi, kevésbé jóminőségű társai.

Szinte bármilyen ajtót kérhetünk festve, és ha kedvünk tartja akár különféle egyéb díszítésekkel is megtűzdelhetjük a választott terméket, legyen az mélyített vagy ragasztott krómcsík, vagy üveg. A színes ólomüveg például különösen érdekes kontrasztot vihet az alapvetően letisztult színvilágba.

Remek választás irodákba vagy otthonra is egy fehér ajtó. Fényvisszaverő képessége miatt nem sötétíti el a szobát, sőt, még este is könnyű megtalálni. Amennyiben mégis változatosabb színek mellett tenné le a voksát, természetesen bármilyenben rendelhet. Fontos tudni azonban, hogy ezek valamivel többe kerülnek. Azoknak, akik a kevésbé tolakodó megoldások felé hajlanak, remélem felkeltettem a fantáziáját eme rövid összefoglalóval.

Felkeltettük érdeklődését? Kérjen árajánlatot ide kattintva még ma!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!