Gyakori kérdések

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Megosztás

Beltéri ajtó kisokos

Hogy készül az egyedi beltéri ajtó?

Hogy készül az egyedi beltéri ajtó?

Előbb-utóbb eljön az ideje minden lakástulaj életében, hogy kicserélje a beltéri ajtóit, esetleg újakat szerezzen egy új házba. Ilyenkor természetes az igény, hogy minden tökéletes legyen: a méretek, a színek, a szerelvények, az anyagok - az érzés... mind-mind olyannak kell lennie, amilyet az ember szeretne, hiszen a mai korban már nem kell megelégednünk egy, vagy kétféle termékkel.

tovább

A mesterséges fa diadala: az MDF ajtó

A mesterséges fa diadala: az MDF ajtó

Az asztalosság az egyik legrégebbi szakma a világon, és hatalmas utat tett meg az első ajtóktól, kapuktól a mai kor modern nyílászárójáig. Rengeteg aspektus változott, fejlődtek a szerszámok, a technikák, betört az iparosodás, az automatizálás, nagyüzemi gyártás. Az alapanyagok sem maradtak le, habár ott kevesebb innovációval találkozhatunk. A fa kiállta az idő próbáját, azonban most új kihívója akadt a bútor és nyílászáró gyártásban.

tovább

Kopás, sárgulás, évenkénti átfestés? Megoldás a fehér beltéri ajtó!

Kopás, sárgulás, évenkénti átfestés? Megoldás a fehér beltéri ajtó!

Talán minden háztartás számára ismerős lehet az érzés, amikor látjuk megfakulni az ajtóinkat: fényüket, színüket vesztik, ilyenkor pedig nincs mese, venni kell egy doboz festéket és ecsetet, vagy hívni egy szakembert, hogy fesse újra, csak azért, hogy jövő ilyenkor megismételhessük ugyanezt a folyamatot. Senki nem kedveli ezt, időt és pénzt rabol, de sajnos nem lehet másképp... vagy mégis? Ismerkedjünk meg a festett fehér beltéri ajtóval!

tovább

Mit mondott a CPL ajtó, amikor leváltotta fából készült elődjét?

Mit mondott a CPL ajtó, amikor leváltotta fából készült elődjét?

Ha ez az ajtó beszélni tudna...! Sokszor hangzik el ez a felkiáltás, ami szinte olyan mélyen kultúránk részévé vált, mint a termék, amiről beszél. Ez a dolog rég velünk van, elhatárol minket, elzárja a házunk egyes helyiségeit egymástól, hogy önálló tereket alakíthassunk ki. De valamikor a huszonegyedik század elején olyan paradigmaváltás történt, ami jelentősen megváltoztatta azt, ahogy nézünk erre a termékre: megjelentek az MDF beltéri ajtók.

tovább

Laminált ajtók - egyszerűek, de mégis nagyszerűek

Laminált ajtók - egyszerűek, de mégis nagyszerűek

Sok mindenki számára zavaros lehet, hogy milyen féle termék is ez, ami valójában nem is csoda. Még a szakavatottak is belezavarodnak néhanapján. Annak érdekében, hogy mindenki számára tisztává váljon, hogy mik is ezek a laminált ajtók, olvasson tovább és hamarosan egyértelmű lesz az ön számára is.

tovább

Az MDF beltéri ajtó a természetvédelem szempontjából

Az MDF beltéri ajtó a természetvédelem szempontjából

Most, amikor már jócskán benne járunk a huszonegyedik században elmondható, hogy két részre szakadt az emberek véleménye és kapcsolata a természetvédelemről/természetvédelemmel. Az egyik tábor nem foglalkozik ezzel témával, megmagyarázva, hogy őt bizony nem érinti és amúgy sem tud tenni semmit, még ha akarna sem és amúgy sem igaz. Teljes mértékben tagadják, nem létező-, kitalált dolognak tekintik az éghajlatváltozást és a fajkihalásokat.

tovább

A magyar beltéri nyílászárók

A magyar beltéri nyílászárók

Ha a minőség az elsődleges szempont, de az árakat is lent akarjuk tartani, érdemes MDF anyagból készült beltéri nyílászárókat választani. A fából készült termékek ilyen szempontból nagy szórást mutatnak, mivel találhatóak a piacon silány, de olcsó, vagy jó minőségű, viszont drága darabok.

tovább

Mire számítsunk, ha azt olvassuk, hogy akciós beltéri ajtó?

Mire számítsunk, ha azt olvassuk, hogy akciós beltéri ajtó?

Nyilván, ez a kifejezés minden cégnél mást takar, sokan csak figyelemfelkeltés képpen használják, úgymond vevőcsalogatóként és végül kiderül, hogy az akciós beltéri ajtó nem is akciós és még csak nem is jutányos árú. Nem így a cégünknél! Mi nem árulunk zsákbamacskát! Győződjenek meg erről személyesen!

tovább

Mire jó a CPL beltéri ajtó?

Mire jó a CPL beltéri ajtó?

Ha valaki nyílászárók után kutat, temérdek különböző rövidítésbe, fajtába, márkanévbe ütközik. Nehéz ezek között megtalálni a különbséget, viszont a tájékozatlanság azt is jelenti, hogy nem megbízható eladók olyan terméket adnak el nekünk, amire nincs is szükségünk. Van egy viszont, amivel nem járhat rosszul, ez a CPL beltéri ajtó.

tovább

Miért érdemes haladunk a korral? - Az MDF ajtó

Miért érdemes haladunk a korral? - Az MDF ajtó

Manapság a technológiai forradalmak korát éljük: minden nap új eszközök, szerszámok, használati tárgyak jelennek meg, vagy a már meglévők lépnek egy új, sokkal magasabb szintre minőség, vagy hasznosság terén.

tovább