Gyakori kérdések

Mi van akkor, ha az én ajtóm nagyobb, mint 100 x 200 cm?

Nyugalom! Ezt is meg tudjuk oldani, igaz, némi felár ellenében.  

Ki építse be a beltéri ajtót?

Beltéri ajtóinkat akár Ön is beépítheti, de amennyiben nem járatos a témában, javasoljuk, hogy az ajtókat szakember építse be. Lehetőség szerint már a megrendelésre kerülő belső ajtó méretezését is bízza rá, így az esetleges rossz mérésből eredő ajtóméret problémáknak felelőssége nem Önt, mint megrendelőt terheli.  

Egyedi méretben tudok beltéri nyílászárót rendelni?

Természetesen. Semmi akadálya az egyedi méretű beltéri ajtó gyártásának. Ez alól csak a fóliás és a dekorfóliás belső ajtóink képeznek kivételt.  

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára?

Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. Fóliás és dekorfóliás belső ajtóinkon kívül mindegyik típus felár nélkül készíthető egyedi méretben, akár 100 x 210 cm méretig, és 15 cm falvastagságig.  

Kérhetek-e üveges beltéri ajtót?

Legtöbb beltéri ajtómintánk elérhető üveges változatban is. Üvegezett ajtók esetében már választhatóak az edzett üveggel osztott ajtólapok, és a teljes egészében edzett üveg ajtólapok is.  

Megosztás

CPL ajtó versus a való világ

 

CPL ajtó versus a való világ

Minden lakás alapvető része a beltéri ajtó, mivel gyakorlatilag rengeteg igen fontos szerepe van a háztartásban. Első ilyen például a hőtartásuk, hiszen ki szeretne télen a rossz nyílászáró miatt fagyoskodni? További szerepei között van az egyes szobarészek elválasztása vagy ezzel éppen a lakás díszítése, ugyanis ma már sokféleképpen megvalósíthatjuk elképzeléseinket a CPL ajtók segítségével.

Mit érdemes tudni róla?

Ami elsőként érdekelheti a vásárlókat az nem más, mint az ár-érték arány, ami sokakat meglephet, ugyanis a festett társaihoz képest akár 20-30%-al olcsóbban is megvásárolható. A belső kialakításáról érdemes megemlíteni, hogy igény szerint kérhető a belsejébe az alapfelszereltségnek számító papírrács merevítés helyett akár furatolt faforgácslap is.

De mik is ezek az anyagok, és mi a szerepük? Mindkettő térkitöltési és merevítési célokat lát el, hogy igazán erős és masszív terméket kapjunk. Nem kell attól rettegnie, hogy néhány erősebb becsapás (például a huzat által) után, máris tönkremenne. Annyi a különbség a kettő között, hogy a faforgács jobb hangszigetelést, stabilitást biztosít, de ezzel párhuzamosan természetesen némi többletsúlyt is jelent.

Korábban szó esett arról, hogy miként tudja színesebbé tenni lakásunkat egy CPL ajtó. Nos, a kedves vásárló fantáziájának köszönhetően igen sokféle kreatív nyílászárót rendelhet meg, ugyanis lehetőség van közel 60 szín közül kedvére választani a klasszikus árnyalatoktól kezdve az olyan egyedi színekig, mint a cseresznye, világos dió, ében, pácolt bükk  és a calvados árnyalatok. További színmintákért, érdemes szétnézni honlapunkon.

Ha esetleg a színeken túl szeretne még valamilyen látványelemet belecsempészni a CPL ajtóba, sokféle mintázatot kérhet: a felületet ékesítheti  intarzia, krómcsík, a lapba kerülhet akár edzett üveglap is, amely összetartja, erősíti azt. Az intarziáról érdemes annyit tudni, hogy kialakításának és irányának köszönhetően igen egyedi darabokat tudunk elkészíteni.

vissza